Tefal Kookgerei Tefal Ceramic Control White Inductie Koekenpan 28cm

€ 42,95
4 prijzen, beste prijs bij Kabelmaxx.nl
Bestel op Kabelmaxx.nl
Bewaar als favoriet
  • Dit product wordt gratis verzonden

Productgegevens

Categorie

Pannen  Koekenpannen 

Kleur

 Wit

Materiaal

Aluminium  RVS  Metaal 

EAN

3168430207226
Afmetingen: Ø 28 cmMateriaal: RVS, keramiek en bakelietPerfect voor het bereiden van knapperige gerechtenGeschikt voor alle warmtebronnenDe thermospot garandeert een perfecte baktemperatuur

Prijzen

4 prijzen van € 42,95 tot € 62,05
Kabelmaxx.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 42,95  Bestel
Massamarkt.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 48,72  Bestel
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 54,20  Bestel
Blokker.nl
  • Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 62,05  Bestel

Wat andere zeggen over Tefal Kookgerei Tefal Ceramic Control White Inductie Koekenpan 28cm:

Deze keramische Tefal Ceramic Control White Induction Koekenpan heeft een mooie witte harde keramische laag waardoor het gerecht goed dichtschroeit en een knapperig egaal bakresultaat oplevert. Ideaal voor het krokant bakken van aardappeltjes, vlees en groenten.

Productvoordelen:
Knapperig bakresultaat
Zeer harde krasbestendige keramische laag
Geschikt voor metalen spatels
Handige warmte-indicator
Zeer sterke vormvaste rvs bodem

Goed om te weten:
Deze pan kan niet in de vaatwasser.

Productkenmerken van de Tefal Ceramic Control White Induction koekenpan:
  • Koekenpan

  • Knapperig bakresultaat door harde keramische laag

  • Ook geschikt voor metalen spatels

  • Mooi bakresultaat door egale warmteverspreiding

  • Handige warmte-indicator

  • Geschikt voor gebruik in de oven

  • Geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie


Knapperig bakresultaat door harde keramische laag
Door de harde keramische laag schroeit het gerecht goed dicht en krijgt het een mooi knapperig bakresultaat. Ideaal voor het knapperig bakken van aardappeltjes, vlees en groenten.

Ook geschikt voor metalen spatels
De keramische laag is zeer krasbestendig en daardoor ook geschikt voor gebruik met metalen spatels.

Mooi bakresultaat door egale warmteverspreiding
Deze Tefal koekenpan heeft een sterke rvs bodem die niet vervormt en ervoor zorgt dat de warmte gelijkmatig over de hele bodem wordt verspreid. Hierdoor heb je altijd een mooi egaal bakresultaat. De comfortabele handgreep ligt heel prettig in de hand en zorgt daarmee voor optimaal kookplezier.

Thermo-Spot, de handige warmte-indicator
De Ceramic Control White Induction koekenpan is uiteraard ook voorzien van de bekende rode Thermo-Spot van Tefal. De rode warmte-indicator in het midden van de pan vertelt je duidelijk wanneer de pan de ideale baktemperatuur heeft bereikt. De rode stip kleurt op dat moment namelijk effen rood zodat je precies weet wanneer je kunt beginnen met bakken. Hierdoor gaan belangrijke vitamines niet verloren en behoudt het gerecht zijn optimale smaak en textuur. Voor elke dag heerlijk en gezond koken!

Geschikt voor gebruik in de oven
Je kunt deze Tefal koekenpan tot 175°C in de oven gebruiken. Heel handig als je het gerecht nog even wilt nagaren! De pan is geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen, ook inductie.

Met de Ceramic Control White Induction pannenlijn maakt Tefal haar wereldwijde Nr.1 positie met Cookware producten meer dan waar!
bol.com
Deze keramische koekenpan van Tefal heeft een witte harde keramische laag waardoor het gerecht goed dicht schroeit en een knapperig egaal bakresultaat oplevert. Ideaal voor het krokant bakken van aardappeltjes, vlees en groenten.  Milieuvriendelijke pan: PFAS-vrij De keramische laag van deze koekenpan is PFAS-vrij en zeer krasbestendig en daardoor ook geschikt voor gebruik met metalen spatels. De zeer sterke RVS inductiebodem zorgt voor een perfecte warmtegeleiding over de totale bodem. Dankzij de Thermo-Spot, die effen rood kleurt wanneer de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt, blijven belangrijke voedingsstoffen behouden, heel gezond dus!  Productvoordelen Tefal Ceramic Control White Induction koekenpan 28 cm * PFAS-vrij: harde milieuvriendelijke keramische laag * Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie * Knapperig bakresultaat en zeer krasbestendig * Gezond bakken dankzij de Thermo-Spot die effen rood kleurt bij de juiste baktemperatuur * Perfecte warmtegeleiding over de totale bodem dankzij RVS inductiebodem
Blokker.nl
- Knapperig bakresultaat door harde keramische laag - Ook geschikt voor metalen spatels - Mooi bakresultaat door egale warmteverspreiding - Handige warmte-indicator - Geschikt voor gebruik in de oven - Geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie
Massamarkt.nl