Zwarte Samsung MC32K7085KT Aanrechtblad Combinatiemagnetron 32l 1400W Zilver, Roestvrijstaal magnetron

€ 419,00
3 prijzen, beste prijs bij Expert.nl
Bestel op Expert.nl
Bewaar als favoriet
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, vanavond in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden

Productgegevens

Merk

Samsung 

EAN

8806088124377
HotBlast Krokant aan de buitenkant, vanbinnen lekker sappig én supersnel klaar! Dankzij HotBlast, een gloednieuwe kooktechnologie van Samsung, worden oventijden met maximaal vijftig procent gereduceerd. Daarbij worden de gerechten heerlijk krokant aan de buitenkant en lekker sappig aan de binnenkant. HotBlast - de naam zegt het eigenlijk al - is een technologie waarbij van bovenaf hete lucht direct op de gerechten wordt geblazen. Dit gebeurt via zestig kleine luchtgaatjes, die voor een optimale warmteverspreiding zorgen. De HotBlast oven heeft een grote ventilator waarmee de hete lucht nog krachtiger circuleert in de oven. Dit alles zorgt voor een veel kortere oventijd en perfect bereide knapperige en sappige gerechten! Wide Grill, 1500W (MW7000K) Aan de bovenzijde van de combimagnetron is een groot grill-element geplaatst, waarbij de helft van het totale oppervlak wordt bedekt. In vergelijkbare combimagnetron zijn de grill elementen meestal kleiner. Dit is niet voor niets: de

Prijzen

3 prijzen van € 419,00 tot € 419,00
Expert.nl
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, vanavond in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 502,80 € 419,00  Bestel
Ep.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 419,00  Bestel
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 419,00  Bestel

Wat andere zeggen over Zwarte Samsung MC32K7085KT Aanrechtblad Combinatiemagnetron 32l 1400W Zilver, Roestvrijstaal magnetron:

HotBlast
Krokant aan de buitenkant, vanbinnen lekker sappig én supersnel klaar! Dankzij HotBlast, een gloednieuwe kooktechnologie van Samsung, worden oventijden met maximaal vijftig procent gereduceerd. Daarbij worden de gerechten heerlijk krokant aan de buitenkant en lekker sappig aan de binnenkant. HotBlast - de naam zegt het eigenlijk al - is een technologie waarbij van bovenaf hete lucht direct op de gerechten wordt geblazen. Dit gebeurt via zestig kleine luchtgaatjes, die voor een optimale warmteverspreiding zorgen. De HotBlast oven heeft een grote ventilator waarmee de hete lucht nog krachtiger circuleert in de oven. Dit alles zorgt voor een veel kortere oventijd en perfect bereide knapperige en sappige gerechten!

PowerGrill Duo, 2300W (MW8000)
Aan de bovenzijde van de combimagnetron zijn twee grill-elementen geplaatst, waarbij direct opvalt dat de grill-elementen breder en groter zijn dan die van vergelijkbare combimagnetron. Dit is niet voor niets: de grotere grills zorgen hiermee voor gelijkmatigere en betere resultaten. De PowerGrill Duo kan dankzij deze grill-structuur bijna honderd procent van het gerecht bereiken. Het grillbereik is hiermee beduidend groter dan dat van concurrerende modellen. De grillfunctie is tevens veel krachtiger (tot maar liefst 2300 Watt) en zorgt voor een nog knapperigere korst. De warmte-elementen zijn van staal dat tegen een stootje kan en in tegenstelling tot concurrerende modellen is de grill-verhitter goed bereikbaar en eenvoudig schoon te houden.

Wide Grill, 1500W (MW7000K)
Aan de bovenzijde van de combimagnetron is een groot grill-element geplaatst, waarbij de helft van het totale oppervlak wordt bedekt. In vergelijkbare combimagnetron zijn de grill elementen meestal kleiner. Dit is niet voor niets: de grotere grill zorgt hiermee voor gelijkmatigere en betere resultaten. De grillfunctie is tevens krachtig (tot maar liefst 1500 Watt) en zorgt voor een knapperigere korst. De warmte-elementen zijn van staal dat tegen een stootje kan en in tegenstelling tot concurrerende modellen is de grill-verhitter goed bereikbaar en eenvoudig schoon te houden.

Slim Fry
Gezonde alternatief op frituren met slechts één theelepeltje olie op bakplaat De Slim Fry is uitgerust met een frituurfunctie om knapperige gerechten te maken. Bij de Samsung Slim Fry technologie wordt een combinatie gebruikt van magnetron, grill, convectieverwarming en de meegeleverde crustplaat om te zorgen voor een knapperig en goed heet resultaat . Voor dit resultaat hoeft er slechts één theelepel olie op de crustplaat gedaan te worden. Het voordeel: minder vet eten, geen aangekoekte pannen en geen gevaarlijke oliespetters.

  • HotBlast technologie voor een kortere bereidingstijd
  • Wide Grill: gelijkmatigere en betere resultaten
  • Slim Fry: Gezonde alternatief op frituren met slechts één theelepeltje olie op bakplaat
  • Inhoud 32 liter
  • Groot draaiplateau van 34,5cm doorsnede
  • Keramische binnenwanden voor meer hygiëne
  • Compacte buitenmaten 30.9 x 52.3 x 48 cm (HxBxD)
bol.com