De Braun JB 3060 BK blender als beste uit de test van de Consumentenbond

De Braun JB 3060 BK blender als beste uit de test van de Consumentenbond

De blenders van Braun staan al bekend als kwalitatief goede blenders en dat voor een goede prijs. Het duurste is niet altijd het beste en dat bewijst Braun met deze blender. De blender is betaalbaar maar dat zegt niks over de mogelijkheden en de kwaliteit. De Consumentenbond heeft 18 top blenders getest en daar de beste van uitgekozen. De Braun JB 3060 BK is als beste uit de test gekomen, wat dus laat zien dat de prijs/kwaliteit verhouding wel te realiseren is op een eerlijke manier.

Omschrijving van de Braun JB 3060 BK

De Braun JB 3060 BK blender is geschikt om heerlijke smoothies en soepen mee te maken. De blender geeft de mogelijkheid voor 5 snelheidsstanden, er zit een pulls- en turbo functie op en heeft een vermogen van 800 watt. Door de thermo functie die in de blender zit kun je ijsblokjes crushen en daarna een hete soep maken. De warmte verandering heeft dan ook geen impact op de blender. Het mes in de blender is los te koppelen wat je de mogelijkheid geeft om de blender bijvoorbeeld in de vaatwasser te doen. Ten slotte wordt de blender geleverd met een handleiding waar alles in beschreven staat over de gebruiksmogelijkheden.

 

Waarom komt deze blender als beste uit de test?

De Braun JB 3060 BK blender is relatief goedkoop voor een blender. De blender is voor zijn prijsklasse kwalitatief goed. Er zitten veel opties op en gaat niet snel kapot. Ook ziet de blender er modern uit en maakt een prima toevoeging in de keuken. Wat gewoon heel goed is aan deze blender is de prijs die je betaald voor wat je krijgt. De blender kan net zoveel als een andere blender die stukken duurder is. Dit heeft er grotendeels voor gezorgd dat de blender als beste uit de test is gekomen.